Kallelse till Svenska Leicesterfårföreningens årsmöte

5 - 7 augusti 2022

TEMA:

Leicesterfårets exteriör och egenskaper, avelsmålen i nya rasbeskrivningen

Hela helgen hålls från fredag e m. den 5 augusti till lunch söndagen den 7 aug. på GLASBRUKET. Årsmötet är den 6 aug. med start kl. 9 30 med kaffe/the.

Meny:

Skriv och ange vilka måltider ni önskar och antal av varje måltid. Svar skickas till Dag senast 2022-07-29. Antingen på mail

dag.stenkvist@podiceps.se eller per tel 070-533 94 55.

De som vill ha specialkost ska ange detta. De som vill ha alkoholhaltiga drycker får ta med detta själva.

Menyer för årsmötet 2022:

1. Grillbuffé 5/8 255 kr, fredag kväll
Kycklingspett, BBQ ribbs, kryddiga korvar
Potatis och rotfrukter på muurika, Coleslaw, Bearnaise, BBQ sås, sallad, smör och bröd.

2. Lunch 6/8 inkl. måltidsryck, sallad, smör och bröd. 139 kr
Varmrökt lax, kokt färskpotatis, Sauce verte, sparris

3. Middag 6/8 435 kr
Förrätt
Chevresallad, rödbetor, apelsinvinägrett
Varmrätt
Svensk ryggbiff, rödvinssås, potatispuré, smörstekta primörer, palsternackscrisp
Dessert
Vaniljpannacotta, hallon

4. Lunch 7/8 inkl. måltidsryck, sallad, smör och bröd. 139 kr
Porterstek med sås, kokt potatis och gelé

Special/allergikost går att ordna.

Glasbruket har endast alkoholfria drycker. Drycker från Brunneby musteri och alkoholfri öl.
Det går bra att ta med egen dryck till middagen om man vill ha det.

Plats: GLASBRUKET vandrarhemmet vid Göta Kanal, Borensberg. OBS! Logi bokas av er medlemmar själva snarast, ange leicesterfårföreningen. Reserverade rum finns. Bokning efter 1 juli kan inte garanteras. Glasbrukets vandrarhem telefon för bokning är 0141-408 20. Ange Svenska Leicesterfårföreningen vid bokningen. Info om GLASBRUKET hittas på https://glasbruket.com Alternativ till boende finns på Borensbergs Gästgiveri

Lördag e m besöker vi Jonas Karlsson, avels- semin- riksbedömning- och rovdjursansvarig i Svenska Fåravelsförbundet. Läs mer om gården Sätersborg www.saterborg.se i Finspångs kommun.

Hela programmet med fler besök och gäster under årsmöteshelgen kommer snart i nyhetsbrevet/Bulletinen och uppdateras här så småningom.

Anmälan till årsmötet görs till birgit@agropd.se 070-234 25 82 eller Dag Stenkvist dag.stenkvist@podiceps.se 070-533 94 55

Välkommen!

Kallelse årsmöte 2022